Cautare

1277 de rezultate pentru "lupi pe autostrada in moscova" (4.33 secunde)
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA. În calcul nu au fost luate, deocamdata, fondurile pentru exproprieri.
Rompetrol a pus in functiune pe 25 octombrie patru statii mobile pe autostrada Bucuresti-Cernavoda, care urmeaza sa fie inlocuite cu statii fixe, iar investitia companiei petroliere pentru ambele tipuri de benzinarii totalizeaza 8,58 milioane euro.
Ministerul Transporturilor a preselectat patru consortii pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov. ... A doua asociere este CAP Consortium Autostrada Prahova, alcatuita din firmele Colas SA, Bouygues Travaux Publics, DTP-Terrassement SA si Meridian Infrastructure Finance SRL & Intertoll Europe ZRT.
In acest sens, CNADNR a inaintat, prin intermediul Ministerului Transporturilor, o solicitare catre Ministerul de Finante pentru alocarea sumelor aferente proiectului Autostrada Transilvania, potrivit Bugetului de Venituri si Cheltuieli aprobat pentru anul 2008.
Aidin Ibram (foto), seful (DRDP), a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca odata cu virarea banilor are in vederea repararea mai multor drumuri. Pe lista "neagra" se afla traseul spre Tulcea, spre Harsova si legatura dintre Ovidiu si Constanta.
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a renuntat la construirea drumului expres Craiova - Pitesti, al carui proiect a fost inceput pe vremea predecesorului sau, Ludovic Orban. In schimb, ministrul vrea o autostrada de 900 de milioane de euro. Autostrada Sudului, asa cum este denumita, va lega Craiova de Bucuresti.
Reparatiile la podul de la km 21+100 de pe sensul Cernavoda - Bucuresti costa circa 8. 000 de euro, iar circulatia rutiera se va relua in cursul zilei de 26 aprilie.
Autoritatile locale din Medgidia au decis concesionarea hotelului din cadrul Complexului Sportiv "Iftimie Ilisei" din municipiu, in conditiile in care unitatea merge in pierdere.
Anul acesta vor fi finalizate centura de ocolire a Clujului si 42 de km din Autostrada Transilvania. Nu vor fi deschise santiere noi in scoli, ci vor fi continuate lucrarile de constructii deschise deja.
Cred ca in anul 2007, pe vremea aceasta, ar fi putut sa fie finalizate aceste auditari. Nu s-a dorit, sau nu s-au ocupat cum trebuie, sau nu au dorit sa raspunda la cererile UE cei care conduceau ministerul pe vremea aceea, din acest motiv avem o foarte mare intarziere.
In aceste conditii, soferii vor achita pentru o trecere sapte lei in cazul motocicletelor, zece lei pentru autoturisme si 35 de lei pentru microbuze si autovehicule cu masa totala maxima autorizata de sub 12 tone.
Am fi avut in prezent circa 3.200 de kilometri de autostrada daca, dupa 1989, conducerile care s-au perindat la Ministerul Transporturilor ar fi continuat proiectele realizate de IPTANA in 1969, care prevedeau constructia a circa 3.200 de kilometri de autostrada.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
Octavian Andronic publica pe Amos News articolul cu titlul "Ministrul Berceanu ramane in libertate", pe care il puteti citi in continuare. 'Ne-am lamurit si cu autostrada Comarnic-Brasov:
Este vorba de santierul tronsonului de autostrada dintre Gilau si Nadaselu. In paralel, conducerea Bechtel doreste sa continue lucrarile pe tronsoanele de autostrada Turda - Campia Turzii din judetul Cluj si Bors - Suplacu de Barcau in judetusl Bihor.
pentru ca CNADNR arunca banii pe sosele fara miza in creierii muntilor", pe care o puteti citi in continuare.
Oprescu cere bani chinezilor pentru autostrada. Primarul Capitalei pleaca la Beijing sa faca rost de bani pentru autostrada si stadionul Lia Manoliu. "De maine incep intalnirile cu investitorii chinezi pentru ca incerc sa aduc in Bucuresti cat mai multi bani pentru proiectele municipalitatii.
"Chinezii se apuca de autostrada suspendata a lui Oprescu in octombrie". ... autostrada suspendata se va face, in parteneriat public-privat, spune Oprescu.
Premierul a inaugurat o portiune din Autostrada Soarelui Premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au inaugurat astazi o noua bucata de 21 de kilometri din Autostrada Soarelui.
s-a inaugurat o jumatate dintr-o bucatica de autostrada (Opinii) Fara teama de ridicol si fara jena de grotesc, premierul si ministrul Transporturilor au inaugurat, cu foarfeca, panglica si camerele de luat vederi, o jumatate din inca o bucatica a autostrazii care ne va lega de litoral, atunci cand vom termina toate bucatelele si toate panglicile.
google-analytics.com